Gotland :)

2010-11-30 / 10:58:42
Nu är jag hemma på min älskade ö för lite "semster" Såååå himla skönt kan jag säga. Hoppas på att det blir mycket vila o nya krafter :)




På Julen

2010-11-26 / 20:20:46
Jaa på julen får man ta av det understa lagert, men ja synd att det inte är jul då haha ;)
Mmm sitter i väntan på Marie och smaskar i min Aladin choklad med julmust till. Sen blir de mer plugg när hon kommer :)
Så roligt när man kollar runt vad folk gör: vissa har fredagsmys med sin kille, andra sitter och väntar på sina släktingar, andra sitter o dricker vin i väntan på att kanske ha en spontan utgång medans andra äter julbord med sin familj. Men jag sitter här med mina älskade böcker höhö. Men snart har jag iaf sällska och vad har vi inte mer om inte den mumsiga chokladen!!

Ha en fin kväll vart ni än är och vad ni än gör!
Ljuset är tänt för Bo och jag tänker på dig <3




 

Fredag..

2010-11-26 / 16:10:51
Åter en dag i snöns land. Idag har det var plugg och hej då till Charlie för några dagar. Haha känns som vi hållt på så för länge nu. Iaf så har jag satt i gång med packandet med och idag hämtade jag ut nycklarna så imorgon kan man bara börja flytta. Ikväll kommer även Marie till mig så skall vi plugga lite ihop. För hej hopp på måndag drar jag nog till Gotland:)

Hörs o ses

Lussebulle

2010-11-25 / 21:23:51
Mm idag har jag haft en riktigt skön dag med lite plugg och lunch/middag med Emil och Charlie.
Vet dock inte vart dagen sprungit iväg. Men nu har årets första lussebulle ätits och till det blev de julmust.
För tillfället håller Charlie på och skall göra scons får väl se vilken tid dem är klara haha..
Vart lite snöbolls krig i dag bara smått o märkte då att jag skall då inte ge mig på de igen :)




Charlie med sin mumsiga bulle



Vi hörs o ses speciellt dem som bor på ön kanske man ser tidigare än väntat ;)

De är vitt ute

2010-11-25 / 11:46:14
Utan för fönstret snöar de o snöar. Jag sitter bara o tittar på de o vill inte gå ut. Fast jag måste för jag skall hämta Charlie o så måste jag ta mig till affären nån gång och handla.
Men saken är den att igår hade såklart bil dörrarna fastnat så Marie fick komma o hjälpa mig att få upp dem :P
Hoppas de går bättre idag iaf när jag skall tvinga mig själv att gå utanför dörren.
Om en månad så här dags är man på Gotland :D längat som tusan!!!


Nej nu plugga vidare!!



Kalmar

2010-11-24 / 20:32:37
Har då fått snö natten till idag. Charlie tjata igår om att det skulle komma snö o mitt svar vara bara neej sluta kommer det snö är det ditt fel ;) I dag vakna jag o tänkte hmm skall jag öpnna o kolla ut, jaa jag gjorde det o såg en massa snö ute.
 De är sjukt mysigt när man sitter o tittar ut på det med lite tända ljus o ett mysigt sällskap. Men inte ut o röra sig í det eller?! Jo om man klär sig varmt o har mysigt sällskap. Kanske kan lura ut Charlie i morgon o mula honom haha tror ni jag lyckas?!
Vet inte om jag vågra får väl mycket värre tillbaka haha lilla myran mot giraffen..





                                    
                                      Haha naa vet inte om ja våga:)

Hur skall detta sluta??

2010-11-23 / 21:29:15
Jag o Charlie har nu hållt på typ över en vecka o skall bestämma vad vi skall hitta på nästa vecka då jag har nån dag "skol fri" Det snurrade från kryssning till stuga till spa till hotell till Växjö..
Bra fråga vart detta skall sluta haha blir en överaskning och ni får veta när beslutet har fattats efter många oooooomm ooo meen. Hur svårt skall de vara egentligen haha?!

                               
                                     
                                          
                                                          
                                                      Helst av allt hade jag ju bara tagit en sista min till utlandet

                                              
                                                Men de får väl kanske vänta till i vår dock, någon som är sugen?!


                     

Längar efter sool

2010-11-23 / 15:34:47
Det bara öser ner ute som det gjort hela dagen lång. Kom precis från skolan så nu tänkte jag vila en snabbis då jag sov som en kratta i natt :P Men sen blir de mer härligt plugg ;)

Längtar till nästa vecka :O)


                                     

                     Härliga härliga sommar vart är du nu?! Inte här för här är de kallt o mörkt..'

Stormigt

2010-11-23 / 08:07:26
Fyyy bubblan va det regnar och blåser ute säger jag bara. Var uppe med tuppen o körde Charlie men fick gå in o vila framför tvn en liten stund sen. Fan va härligt det var att mysa,men ush va dåligt jag sovit tror de beror på vädert o att C skulle åka igen. Men han kanske kommer förbi en sväng på torsdag<3
Snart skall jag hämta upp Marie sen blir de skolan hela dagen lång. Måste hinna lite annat ikväll också o så kom jag precis på att jag bokat in mig på ett träningspass ush skall man verkligen ge sig ut i detta väder?! Frivilligt?" Naa får se sen!!

Ha en underbar dag i detta mumsiga inne väder!

Make a wish!

2010-11-22 / 15:00:32
Då har veckans första dag snart gått till hälften. Klockan nio var det träff med Marie o Becka då vi håller på med ett case. En trevlig pluggstund vart det med dem innan det var dags att åka hem igen.
 Här hemma finns dock inte krafterna kvar då det regnar ute och man helst bara vill mysa ner sig. Men jag skall då försöka att inte göra det, kan vänta med sånt tills C kommer kanske?!
Men mörkt o trist o regn de gilla jag då inte, men såg dock på face att Lindis skrivit att det är det på Gotland med.
Skall vi skicka efter lite sommar kanske?! Jag skulle lätt kunna hoppa över vintern bara för det är så himla härligt med sommar, just love it!!
Ringde även o kollade och jag kan få mina nycklar till mitt nya tillfälliga boende snart men skall jag verkligen hinna flytta mitt i allt?!
Jag får väl ta ett steg i taget finna kraft o ro och jag vet att jag kan det. Det gäller bara att vara stark och mina vänner det kan man om man letar långt inom sig. Jag kan säga som ni redan vet att detta har vart en J***** höst men jag skall finna styrka o bli stark igen kan inte bara sitta o titta o vänta på att något skall hända utan det handlar om att du själv skall ta tag i det. Nu sitter jag ju inte o säger att jag gjort de med iaf..

Som tur har man undebara människor i livet som gör det värt att kämpa <3
Tro aldrig att du är själv utan förstå att det alltid finns hjälp!

Går inte en vecka utan att jag fortfarande tänker på B men att en människa försvinner från livet betyder inte att den försvinner från ens hjärtan eller minnen. Livet är aldrig rättvist och man kan inte bli arg för det, för det finns inget man kan göra åt det. Det enda du kan göra är att KÄMPA vidare!!

Efter regn kommer solsken även fast det kan ta mycket lång tid!



                                              

Söndags saknad

2010-11-21 / 21:11:33
Gårdagen var trevlig. Det var först förfest hos Elin innan det var dags att bege sig till festen där det var många partyglada människor. Vilket gjorde att man kanske inte var så super pigg idag. Men jag har hunnit köra Elin till tåget då hon skulle till Växjö, blev nästan lite sugen på att åka med o dra till Josse. Sedan har jag hunnit tvätta, handla och städa lite. Måste dock börja packa mycket mer då de snart är dags för en flytt. Men ush jag orkar inget kan någon plugga o flytta åt mig?! Så kan jag gå i vintersömn tack ;)
Idag har jag bara gått o längtat efter sällskap så som mamma och Charlie. Förra söndagen hade jag båda här idag hade jag ingen. Men har jag tur kanske jag har min älskling här nästa söndag<3 Hoppas!!




      

                                                

                                                Tänker på dej!

Trött snigel incoming

2010-11-20 / 14:56:51
LÖRDAG här och jag är helt död alltså helt död kan jag säga. Kan det betyda att fredagsmyset inte blev som det skulle kanske? Naaj de skulle ni väl inte tro om mig?!
Vi var o handlade en massa gott så de blev en mumsig pasta och till dessert blev det Gino, de är så sjukt gott!
Tittade på Idol när jag får ett mess från Becka och ja vart tror ni jag sluta sen?! Om inte på Harrys o skakade lite rumpa somnad tre i natt när jag skulle upp tidigt idag. Men de var skoj hade en riktigt naaajs fredags kväll :)
Tack alla som gjorde den!
Idag har de än så länge vart riktigt lite plugg och typ somnade framför tv:n TO LONG så nu mat o plugg innan man skall piffa sig för kvällens bravader. Blir fest Gökboet haha hur skall detta sluta?!



Ha a nice night

Fredagsmys

2010-11-19 / 16:19:27
Gud jag är så himla trött idag, då vi hade glögg provning hemma hos mig igår och det blev kanske lite väl sent.
Så jag är död men skall bort ikväll på fredagsmys med några tjejer från klassen:)

Skriver mer sen!
Nu power nap!

Saknar!! <3

En ny dag

2010-11-16 / 09:51:58
Allstå förstå hur tråkigt det känns att skriva när det enda jag gör är att pluggar varje dag just nu.
Om en liten stund kommer Becka hit, då vi har inlämningsuppgifter varje vecka och gör en uppgift med 8 uppgifter får man ett halft bonus poäng, förstå då hur sjukt det är att man sitter och gör dem bara för att fall i fall.
Dem blir dessutom bara svårare och svårare. Men som tur är vi fler o finns så många gulliga som verkligen vill hjälpa till :)
Kan dock inte förstå den här känslan som nästan finns varje morgon, en känsla av tomhet o ensamhet och en stor stor saknad. Betyder det att jag inte trivs?!
Låt tiden få visa säger en röst och jag får väl göra det.


Saknar och älskar!!

Längtar ..

2010-11-15 / 23:11:57
Prata precis klart med Charlie och vi har typ bestämt att vi skall på kryssning den 1a Dec. Jag hoppas verkligen det blir av behövs verkligen lite upp piggning och fan va härligt med en sån resa med min underbara. Får dessutom inte prata med honom på några dagar nu för dem är påväg till London, men det är bara att stå ut och köra böckerna i ansiktet som jag då skall göra dem två veckorna framöver. Det är inte det roligaste men det är bara att ta ett djupt andetag och göra det. Kommer ju kännas mycket bättre när man fått det gjort och som belöning skall vi då göra något mysigt.
Så jag har då passat på att klicka hem en klänning idag med:)
Nej nu måste jag sova då jag skall upp på Yoga vid åtta med Bexter, skynda skynda.
Saris hoppas du har det bra o såg ut som du haft det kul på kryssningen iag, gillade berättelsen fler såna :)
Lindis hoppas du får det super i Ullared och duu fint hus ni har.
Josse akta dig för utbytesstudenter mitt i natten tack :)
Och älskade ni låt oss få en myskväll i jul!
Puss på er!!!


Party Time Oslo Dress SEK 279, Only - NELLY.COM
Kan väl bli fint i höstmörkret:)

Sov gott!!

Underbart

2010-11-15 / 19:49:37
Har inte hunnit uppdatera något då mamma och Charlíe har vart här i helgen.
Och inte villé jag då slösa en massa tid på datan. Fy fan va härligt det var att ha dem här.
Så vi har druckit,myst, vart på Ikea och Öland. Så himla mysig helg som man tänkte skulle ge nya tag. Men känns ju bara grymt tomt när dem lämna mig här själv.
Idag har det var plugg nästan hela dagen.
Sitter och drömmer mig bort till en bättre tid ;)

                 



Tack för att ni gjorde min helg <3

Hoho

2010-11-11 / 22:41:54
Tänkte titta in o säga hej, för jag har inte så mkt mer att säga.
Har pluggat o tränat idag o de är det enda:p
_Imorgon blir de plugg sen komma Charlie o Mammiiii <3
FAN va härligt säger jag bara!!!!!!
Nu sooova!!

Love

Hela dagen

2010-11-10 / 23:41:19
Vart plugg verkligen hela dagen verkligen!
Började med skola nio till fyra sedan handlade jag o Marie. Lagade mat o snackade sedan vart det plugg till ja hmm typ nu. Så nu snurrar huvudet bara av massa kunskap. Men ikväll är jag inte heller själv utan har sällskap så himla naajs. Sedan är de bara imorgon sen kommer mammi :D Sååå jävla härligt!!
Kanske kanske C också kommer, hoppas det skulle ju vara härligt att få mysa lite. Men blir ju massa mamma mys med :) Måste bara klara av förmiddagen på lördag. Snälla ge mig kunskap o styrka!
Alla håll era tummar även fast ni sover.
Nej sängen kallar efter mig och kanske en sista sväng i boken med,



Sweet dreams

Just Love it

2010-11-09 / 13:47:57

Öland

2010-11-09 / 12:08:32
Då har jag vart på Öland för första gången i mitt liv. 'Det såg ut att vara en mysig ö och Becka bodde jätte mysigt. Regnet bara öser ner så det var riktigt mysigt att plugga där ute. Jag var framme runt halv nio och då hade Becka fixat frukost, såå himla gulligt. Känns skönt att man fått endel gjort och klockan bara är tolv.
Nu blir de lunch och lite annat arbete. Vid fyra blir det skola för genom gång av Mf.
Roligt att höra om mina dagar va? För dem består ju av så mycket mer än plugg just nu haha ..
Om jag har ork o tid kanske de blir ett träningspass iaf :)


                                  
 
                                           Ölandsbron i det mysiga vädret
                                              
                                               Söta Becka

Så Glad

2010-11-08 / 22:08:19
                                                                              
 
                    
                                   
                                
                      Så tacksam över alla mina fina människor jag har i mitt liv.
                              Även fast vi inte alltid är nära så finns vi <3

<3

2010-11-08 / 21:41:57
Då är denna dag snart över, de kommer nog bara rulla på tills mammi kommer.
Har vart plugg heela dagen som jag sa och det blir lika imorgon. Fast jag har ingen föreläsning men skall plugga på iaf. Blir nog en sväng till Öland för plugg med Becka. Har dock aldrig haft en fot på den öjn :)
Men får dock först se vad vädret säger tror jag för just nu ösregnar det och blåser.
Så jag ligger i sängen med tända ljus och lyssnar på julmusik.
Skickade iväg ett mess till mammi o bad henne ta med min mini gran och vinterskor, Tror det börjar bli dags.
Men faan va de håller på ute. Vart är du när man behöver dig C?! Kanske kanske de kommer en till på besök i helgen. Följer ni får ni se ;)


Woohoo Fredag mammi här <3



God natt!!

Måndag och en ny vecka

2010-11-08 / 08:06:07
Uppe och laddar upp med frukost för en fullspäckad dag och vecka om jag skall säga allt..
Börjar med en Duggis vid nio, sedan är de inlämingsuppgift och föreläsning efter det blir det en massa plugg.
Så inget liv tills fredag för då kommer min älskade mamma <3

Ha en fiin dag ni som kan;)

Kolla vad

2010-11-07 / 22:02:50
Jag hittade när jag gick igenom kameran :)
Ohh saknar det o er såå himla mycket. Även fast det saknas vissa sötnosar på det!




Sweet dream, dags för en nya vecka!

Träna

2010-11-07 / 14:40:40
En timme tills det är dags att dra iväg och ta en paus från böckerna..
Prata nyss med C och det kanske är 3 veckor tills han går av, suck va länge men ändå lika bra då jag har en massa massa plugg hela denna månad. Sen kanske vå får umgås längre i stället- :)

Saknar di sååå sjuk mkt C <3




Lets jump into your ride,
Can we drive into the night,
So it's just you and me,
I step into your light,
I see that it shines bright,
We're meant to be,
I won't let go,
My body shows,
You're everything I need,
Wont you stay mine,
From dawn till night,
And live our fantasy,

Hmm vilken låt kan de vara ;)

Wooohoo

2010-11-07 / 12:09:51
Svårt att gissa vad jag gör just nu va?! Som varje dag sitter jag just nu och pluggar. Hade en riktigt trevlig gårkväll med middag hos J med några tjejer till och sedan vart det bio. Så mysigt var det, efter det begav jag mig hem o lyssnade på lite julmusik. Jag o Elin skapade en och fan va dåliga jullåtar det finns haha...
Solen skiner verkligen fint ute men jag kan dock lova att de inte är lika varmt ute som man tror.
Pluggar på och om nån timme blir de träning :)

Meeen först lite glögg för jag köpte hem en flaska igår, mums!!!
Julen är påväg!!

OCH vet ni vad?! På fredag komme Mammi, förstå om jag är överlycklig:D

Love love you all <3


I skolan

2010-11-06 / 13:34:58
Ja här sitter jag o min kära plugg kompis E. För ett tappert försök att plugga medans regnet faller utomhus.
Just nu har jag tagit en liten lunchpaus med min mumsiga pastasallad. Elin sitter o suckar matchnings principen jag bara tittar o skakar på huvudet o säker mmm vilken god lunch.
Ikväll skall vi iaf ha tjejmiddag o sedan blir de bio. MYS!!!
Nej äta klart o säga som Elin vad är detta?!

Hörs senare!!

En snabb vecka..

2010-11-05 / 19:07:18
Denna vecka har verkligen sprungit iväg kommer liksom inte ihåg tex vad jag gjorde i måndags*?!
Idag har det iaf vart skola hela dagen lång. Har dock haft ont i huvudet med så jag skulle gå o träna med Elin nu vid sju. Men blev mat och tvn för jag tror jag håller på att bli sjuk. Fryser som bara den och har ingen som är här och värmer mig. Pratade precis med C och bara önskade att jag kunde önska hit honom, men det går tråkigt nog inte. Längtar hem just nu med. Men det blir fredagsmys för mig själv med kanske lite läsning och en film :)
Hade vart gött med lite smååå godis men jag o E har skapat en pakt om inga onyttigheter så blir väl nått annat.


Saknar C
Saknar Familj
Saknar vänner
och
Saknar Bo<3
Tänker på di varje dag har redan gått 5 veckor sedan du lämnade oss med stor sorg!!

Blåsig dag..

2010-11-03 / 09:56:23
Då var vi redan i mitten av denna vecka. Har redan vart rätt duktig. Igår var det plugg, träning och rörde mig utan bil ;)
Man blir fan förvånad för att ha med mig att göra. Idag vakna men åter igen efter ha dröm en massa mardrömmar. Undrar när det skall ta slut. Nu är jag snart igång iaf blev en stadig frukost innan man skall plugga.
Om det finns tid skall jag försöka packa lite med. Lite senare är de pluggträff i skolan!

Saknar er!

Saknar dej!

Tänker på dej!!

Ny dag med massa plugg...

2010-11-02 / 08:42:47
God morgon!

Såå skolan kallar för en dag med massa plugg. Måste verkligen plugga på idag.
Får jag Usha lite så gör jag de över alla räkningar som bara ramlar in ,vart kommer dem i från och kan dem snälla sluta göra det nu?!
Annars då? Vädret här är hur tråkigt som helst men kan man begära så mycket mer när de är November?
Jag skall försöka vara en liten sol idag iaf ;)


Seee you

Saknar!!

November is here ..

2010-11-01 / 23:29:04
Så efter en underbar helg hos Josse är jag nu tillbaka i Kalmar.
Charlie kom till Växjö tidigt på söndagen o hade mys söndag med oss. Då de blev massa VD o bakismat.
Hade de så underbart att ´ja nästan inte ville tillbaka till mitt lilla "Campus" men hade ju härligt sällskap på vägen tillbaka.
Idag påbörjade vi en ny kurs. Så nu gäller de bara att plugga som tusan när de är hur mkt som helst att göra.
Som tur är man inte själv :)
Såå hastigt blev de nog bestämt att jag skall flytta i denna månad till jaa tyck 40 kvadrat mindre än nu.
Men de blir en tillfällig lösning men jag skall allt se till att de blir mysigt, så länge i så fall.
Mer om de kommer.
Nu skall jag sova!

Saknar såå många underbara <3